Valentýnské
degustační menu

Není vhodnější místo v Brně než naše Piazza Ristorante
s šéfkuchařem Paolem Palazzem.

Ani letos u nás nechybí tolik oblíbená valentýnská nabídka. Co jsme si tentokrát připravili?

Jako předkrm vás čeká Tuňákový tataráček s avokádovou pěnou, maracuja gelem a rýžovým chipsem.

První chod, který vás čeká je lehké Risotto s krevetovým bisquem a grilovanými tygřími krevetami, dalším chodem je Tagliata z hovězí svíčkové s omáčkou z madeiry a chřestovou bagetou.

Jako sladkou tečku na závěr jsme pro vás připravili lahodnou Čokoládovou pěnu s chilli, brownies, višněmi a zmrzlinou s tonka fazolí.

Celé menu je snoubeno s víny od KOREK Wines. Ochutnáte tak třeba Chianti Colli Senesi od vinařství Vincenzo Cesani nebo Negroamaro z vinařství Calitro a pochutnáte si určitě i na dalších.

Valentýnské menu nabízíme pouze 13. a 14. 2., proto neváhejte a udělejte si rezervaci na tel.: 778 545 787 nebo na našem webu, ať máme ještě místo.

Přejeme dobrou chuť a krásného Valentýna.